Кметът на Пловдив Здравко Димитров получи годишната награда за принос

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров получи годишната награда за принос
Коментари Харесай

Здравко Димитров получи награда от Национално сдружение на о...

Кметът на Пловдив Здравко Димитров получи годишната премия за принос в развиването на локалното самоуправление на Националното съдружие на общините, категория огромна община. Призът бе връчен на публична гала, която се организира в границите на Годишната среща на локалните управляващи за 2021-а година.

На сцената, с цел да получат дружно премията, кметът предложения и ръководителя на общински съвет Пловдив инж. Александър Държиков. „ Особено ми е прелестно да приема тази премия. Тя е премия за всички, които работят в екипа ми, както и за всички общински съветници, тъй като без общинските съветници каквито и планове да има един кмет нещата не биха се получили “. С тези думи Здравко Димитров се обърна към сътрудниците си от страната и им пожела да съумяват да осъществят най-хубавото за своите общини.



Наградата за принос в локалното самоуправление се връчва по критерии, свързани с въведени нововъведения в обществените услуги, поддържане на деен разговор с жителите и съдействие с други общини от страната и чужбина, както и интензивно присъединяване в активността на НСОРБ.

Общо три общини бяха отличени за приноса си в развиването на локалното самоуправление. Заедно с Пловдив, само че в категорията за дребни общини, наградата бе за Златица, при междинните - за Поморие.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР