Кметът на Пловдив - Здравко Димитров направи поредната си инспекция

...
Кметът на Пловдив - Здравко Димитров направи поредната си инспекция
Коментари Харесай

Зума: В най-скоро време Локомотив ще има модерен стадион

Кметът на Пловдив - Здравко Димитров направи следващата си ревизия на строителните действия на двата стадиона - " Христо Ботев " и " Локомотив ", с цел да ревизира персонално до каква степен са стигнали фирмите-изпълнители и дали се съблюдават поетите на срещите с почитатели задължения и периоди.

На стадион " Локомотив " той бе посрещнат от отговорника за градежа от страна на Община Пловдив Костадин Язов и клубната легенда на " черно-белите " Христо Бонев.

Димитров прегледа строящата се естрада Юг, която ще бъде за гостуващи почитатели, а под нея ще бъдат ситуирани съблекалните, съдийските стаи и сервизните пространства. Той инспектира и започващия градеж на естрада " Спортклуб ", където към този момент е налят бетонния пиедестал, след което поговори с Христо Бонев.

" Искам да благодаря на шефа на фирмата-изпълнител Живко Желев, на Костадин Язов и на напъните на Община Пловдив, тъй като с помощта на всички вас и на напъните ви, нашият тим в най-скоро време ще има съвременен стадион и фантазията на генерации локомотивци - да имат същински черно-бял храм, ще се сбъдне ", обърна се трогателно към кмета най-успешния футболист на Локомотив.
 Тежката финансова рецесия в Локомотив (Пловдив) продължава
Тежката финансова рецесия в Локомотив (Пловдив) продължава

Няма заплати
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР