Кметът на Перник Станислав Владимиров си пожела енергията и обединителните

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров си пожела енергията и обединителните
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Дано обединението за Сашко се пренесе и в други сфери на живота ни

Кметът на Перник Станислав Владимиров си пожела силата и обединителните сили в търсенето и намирането на 12-годишния Сашко да се пренесат и в други сфери на живота.

След като детето бе открито в ранния следобяд през днешния ден, Владимиров написа особено благодарствено писмо, оповестено на страницата на общината:

" Търсенето на Сашко сплоти доста хора, които нито за момент не стопираха да имат вяра, че ще го намерим жив. Днес можем да бъдем щастливи от развръзката и да се поздравим с това, че той е открит жив и здрав. Благодаря на хилядите доброволци и чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които бяха непрекъснато на терен, на Дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " в Столична община, които осигуриха техника и термокамери, на Планинската избавителна работа и Българския червен кръст.

Специални благодарности на Веско, Милко, Деян и Тодор, които откриха Сашко в планината и на всички, които демонстрираха, че можем да бъдем задружни и да работим ръка за ръка. Надявам се тази сила за обединяване да е заразна и да се придвижи и в други сфери на нашия живот ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР