Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви бедствено положение в града

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви бедствено положение в града
Коментари Харесай

Кметът на Перник обяви бедствено положение в града

 Кметът на Перник Станислав Владимиров разгласи бедствено състояние в града поради рецесията с водата. Решението за въвеждане на изключителната мярка бе взето след съвещание към Кризисния щаб на общината. На него участва и министърът на стопанската система Емил Караниколов.

" Добрата вест от последната една седмица е, че има оживление в държавната администрация в София, тъй като близо месец това чудене какви тъкмо ограничения да се подхващат и по какъв метод би трябвало да бъдат направени, ни идваха малко допълнително ". Това съобщи преди съвещанието пред Нова кметът на Перник Станислав Владимиров.

" Вече има съответни дейности и съответни стъпки. Министърът на стопанската система господин Караниколов ще бъде в Перник, с цел да поеме координацията на всички незабавни дейности, които незабавно след въвеждането на бедственото състояние ще бъдат подхванати от страна на страната ", сподели още той.

" Действията, които ще се подхващат са сондажи, създаване на оборудване и поддръжка на проекта на инженер Русев, който е извънредно на ниска цена, само че всички се надяваме да бъде ефикасен. Той най-добре познава планината, всички водохващания  и всички пещери ", добави Станислав Владимиров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР