Кметът на Пазарджик Тодор Попов, който стана национално известен с

...
Кметът на Пазарджик Тодор Попов, който стана национално известен с
Коментари Харесай

Палавник! Тодор Попов издържа жена и две любовници, на всяка купил кола по 100 бона /снимки/

Кметът на Пазарджик Тодор Попов, който стана национално прочут с далаверите под чадъра на ГЕРБ и със залавянето си пийнал и надрусан зад кормилото отпреди дни, се оказа плейбой като своя патрон Бойко Борисов, гласи нов сигнал до Narod.bg.
Пещерския мачо, който четвърти мандат обезкървява бюджета на Пазарджик с компрометирани публични поръчки, пълнейки свое чекмедже, устоя брачна половинка и две любовници. Докато залъгва жена си Силвия, че е правилен татко на двете им дъщери, петимният за милувки кмет обслужва в спалнята „ златното момиче” Ренета Камберова.
Тарикатът, който на 26 декември ще стане на 54, от години е Шегър предци на гимнастичката, която на 12 септември стана на 31.
За да му е на разположение когато и да е, Тошко назначил международната шампионка от Измир и олимпийска от Рио де Жанейро да натрупа стаж в… общината. Съпругата му ги беше разкрила и мръсникът сякаш съумя да я омилостиви и да я излъже, че ще приключи връзките си с Ренета. Силвия обаче е наясно, че това продължава, както цялостен Пазарджик също знае, написа в сигнала до Narod.bg.
Именно Тодор Попов съумя да намъкне Ренета в общината като консултант и началник на спорта. Милионерът от далавери постоянно я глези със скъпи дарове, купи ѝ джип за 100 000 лв., води я по курорти единствено при негови доверени хора, ваканцуват и в чужбина, несъмнено.
В същото време лъже жена си, че пътува по служебни задължения, само че тя е наясно с изневярата му.
Любовната играчка на Тошо е ръководител на съдружие „ Пазарджик спортува “, което печели редица планове от Министерството на спорта и освен – несъмнено, напълно с помощта и връзките на Попов и с рамо от някогашния министър на хунтата ГЕРБ Красен Кра(д)лев.
Сдружението върти куп държавни и общински пари, само че зад цялата скица съществена роля самият кмет. Две следващи години печели огромни планове по станалата печално известна стратегия за юношески действия по закона за хазарта, за която стана ясно, че пари се раздават единствено на близки на ГЕРБ организации.
Хората тук са отвратени, че подобен пропаднал вид ръководи нашия град. Всички останали негови схеми са ясни на всички. Споделям тази информация за него и Ренета с една цел – да се знае, че този човек не коства както в професионалния си живот, по този начин и в персоналния. Жалко и за Ренета, която всички в Пазарджик обичахме като нашето златно момиче. Тя обаче се оказа елементарна златотърсачка, която се трансформира в любовница на 23 години по-дъртия Попов.
Толкова е влюбена и изгубена, горката, че не можете да си визиите. Да не приказваме какъв брой непоносимо и подмолно е да се показва за светица в общественото пространство, да работи по планове за младежта и да дава препоръки на младежите за верен живот, а в действителност самата тя да води един скришен живот, да разрушава фамилии и да бъде държанка на много по-възрастен от нея мъж. Такъв ли образец би трябвало да дава една олимпийска шампионка?, приключва с въпросителна сигналът до Narod.bg.
Според втори източник от общината, от близо година разпасалият се пещерец има втора любовница, която е малко по-възрастна от Ренета Камберова.
За да я вкара в леглото си кметът я покорил по изпитаната към този момент рецепта – кола за 100 хиляди лв. и скъпи дарове. Повече по тематиката Narod.bg ще изнесе в обособена обява.
Интересното е, че брачната половинка Силвия стои с необятно затворени очи за мръсотиите, тъй като също е поглезена с чисто ново първокласно „ Инфинити “, което заобикаля да кара в района, с цел да не нервира окаяните от бедност пазарджиклии.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР