Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, зам.-кметовете Тони

...
Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, зам.-кметовете Тони
Коментари Харесай

Кметът на Тетевен посрещна Европейската и Световна шампионка в планинското колоездене

Кметът на Община Тетевен – доктор Мадлена Бояджиева, зам.-кметовете Тони Стоев и Красимир Красимиров, ръководителят на ОбС-Тетевен – Мария Стойчева, общински съветници, чиновници на общинска администрация, шефът и зам.-директорът на СУ „ Георги Бенковски “ - гр. Тетевен, другари и познати, посрещнаха Европейската и Световна шампионка в планинското колоездене Изабела Янкова. Всички те засвидетелстваха своето почитание и наслада от триумфите и достиженията на Изабела, която бе съпроводена от своите родственици, както и от татко си, който я поддържа абсолютно и я съпровожда на всички надпревари.

Позволи ми от мое и от името на Община Тетевен да изкажа безкрайна благодарност към твоя извънреден триумф и принос за планинското колоездене в България. Този принос не е обвързван единствено с постигнатите високи спортни резултати, само че и с персоналния образец, който даваш, с твоята дисциплинираност, твърдоглав труд и неизменност, сподели доктор Бояджиева по време на посрещането.

Тя добави още, че Изабела за следващ път показва своите благоприятни условия и сподели на целия свят непримиримия тетевенски дух, а в нейно лице – Тетевен и България имат още една персона, с която да се гордеят.



Вече си неизменима и значима част от историята на планинското колоездене, като ти поисквам да продължиш устремно да покоряваш нови и нови върхове! Бъди здрава и дано определеният от теб път ти донесе още доста мотиви за наслада и високи спортни достижения, акцентира доктор Бояджиева.

Кметът връчи на Изабела грамота, цветя и парична премия, с която да подкрепи бъдещите ѝ триумфи. Г-жа Мария Стойчева също поздрави надарената ни спортистка, като ѝ връчи приветствен адрес, плакет и парична премия от настоятелството на Отечествен фронт „ Тома Васильов “. Изабела получи цветя и поздрави от учениците на своето учебно заведение – СУ „ Георги Бенковски “ - гр. Тетевен, след което се снима с всички искащи.

Изабела благодари за вниманието и топлото посрещане, както и за оказаната поддръжка. Тя завоюва исторически първи златен орден за страната ни от Световно състезание по колоездене, като няколко седмици преди този триумф завоюва Европейската Купа по втурване. Сега ѝ следва още един старт от Световната купа в Съединени американски щати. Към момента тя е на първа позиция във краткотрайното класиране и има действителен късмет да оглави шампионата, с което да направи требъл през този сезон.

Още от ЛОВЕЧ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР