Кметът на община Стамболийски предприе строги мерки срещу разпространението на

...
Кметът на община Стамболийски предприе строги мерки срещу разпространението на
Коментари Харесай

Крайни мерки! Затварят болницата в Стамболийски

Кметът на община Стамболийски предприе строги ограничения против разпространяването на COVID-19 в региона. Причина за това е неизпълнението на рекомендациите в обитаемото място. Вижте и какво написа Георги Мараджиев в профила си във фейсбук, заяви trafficnews.bg.

Направихме инспекция в събота и неделя дали се съблюдават ограниченията да се лимитират разходките навън и да няма скупчване на хора в парковете и съм извънредно отчаян от това, което видях! По парковете съвсем на всички места имаше възрастни хора, имаше и деца по площадките. Сега към този момент съм уверен, че без строги ограничения и санкции, ще продължи това скупчване на хора на открито.

За задачата пущам нова заповед за още по-сериозни ограничения по време на изключителното състояние, в което се намираме. Служебният бус също ще се употребява в създалата се обстановка за битка с ковид. Той ще бъде оборудван с озвучаване и персонално ще пътувам с него и ще приканвам хората, които са на открито, да не излизат напразно от домовете си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР