Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев излезе с гневна позиция

...
Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев излезе с гневна позиция
Коментари Харесай

Обискираният за купуване на гласове кмет на Стамболийски плаши с блокада

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев излезе с гневна позиция след обиските на Министерство на вътрешните работи в дома му, в офиса му и във компанията на фамилията му по съмнения за търговия с гласове.

Ето какво написа Мараджиев:

" Да " изчегърташ " нещо е доста мъчно! И всеки да знае, че излизат мазоли! А тези мазоли се надуват и след това се пукат. И стават мехури. И ужасно боли! И тогава викаш лекар! А докторът идва на 11-и с бюлетина номер 5! Нито обиски в дома ми, нито в общината, нито в фамилната компания, нищо не може да ме накара да пребивавам в боязън. 1990 година основах компания " Демокрация ". Тогава не се уплаших, в този момент ли?! За тези хора, които стоят зад мен, съм подготвен на всичко! Благодаря, другари!

Оттук нататък при всяка демонстрация на заплашване ще получите нашия отговор. И ние можем да вършим барикади. И ние можем да затваряме жп линии и автомагистрали! И ще го направя! В името на демокрацията и справедливостта! Скачах през 90-те, само че и в този момент мога! Не съм не запомнил! Десетки хора от Стамболийски и общината са привиквани и заплашвани. И общински съветници, и хора от бизнеса.

Бъдете сигурни, че в случай че репресията не спре, препречвам жп линията Пловдив – София. Още на следващия ден. Това не е страст. Това е отговор, който заслужава всяка една принуда и опасност. Да обвиниш в пазаруване на гласове 77-годишните ми родители?! Срам за тази страна! Не желая опрощение! Благодаря за днешната акция, че ме направи по-силен! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР