Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до

...
Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до
Коментари Харесай

Кметът на община Мездра изпрати поздравитлен адрес до кмета на Конотоп по случай празника на побратимения украински град

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати приветствен адрес до кмета на Конотоп, Република Украйна Артем Семенихин по случай празника на побратимения с Мездра украински град. В него се споделя:

Уважаеми господин Семенiхiн,

Приемете от името на жителите на община Мездра и персонално от мое име най-сърдечни поздрави по случай Деня на град Конотоп - 8 юли, и честването на 364-ата годишнина от една от най-славните военни победи в историята на Украйна - Битката за Конотоп (7-9 юли 1659 г.), написа в приветствения адрес.

Позволете ми в този празничен ден за жителите на град Конотоп да изразим още веднъж нашата поддръжка и съпричастност към украински народ в тези сложни за него времена, когато териториална целокупност и суверенитет на Вашата Родина са под опасност. Нашите мисли са с Вас!

Възползвам се от предоставената ми опция, с цел да потвърдя откровеното ни предпочитание да развиваме и отсега нататък дългогодишните другарски връзки сред Мездра и Конотоп в сходство с подписаното наскоро Споразумение за съдействие сред нашите два побратимени градове.

От все сърце Ви желаем здраво здраве, неотдавнашен мир и благоденствие!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С почитание,

Иван Аспарухов,

Кмет на община Мездра,

Република България
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР