Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов внесе в четвъртък

...
Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов внесе в четвъртък
Коментари Харесай

Кметът на Карлово инициира създаването на Национален комитет за честването на 170-годишнина от рождението на Христо Ботев

Кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов внесе в четвъртък докладна бележка в локалния Общински съвет, с която той сложи началото на основаването на Национален предприемчив комитет във връзка честването на 170-годишнина от рождението на Христо Ботев.

Кметът доктор Кабаиванов предложи да бъде готова Национална стратегия „ 2018-та – годината на Ботев “, която да бъде показана на виновните държавни институции за одобряване и финансиране.

Общинските съветници в локалния парламент одобриха решения за още две докладни мемоари. Първата бе обвързвана с безплатно прекачване на собствеността на капитала на „ Медицински център – I – Карлово “ ЕООД от МБАЛ „ Д-р Киро Попов “ на Община Карлово и избирането на доктор Атанас Юнаков за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на „ Медицински център – I.

Втората докладна бележка пък касаеше даването на мандат за гласоподаване на представителя на община Карлово – заместник-кмета Стойо Карагенски, на планувано изключително съвещание на Общото заседание на Асоциацията по ВиК.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР