Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, главен комисар Димитър

...
Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, главен комисар Димитър
Коментари Харесай

Д-р Кабаиванов откри Полицейския участък в Розино

Кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов, основен комисар Димитър Кангалджиев - заместник-главен секретар на Министерство на вътрешните работи, старши комисар Георги Чергов – шеф на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив, основен контрольор Генчо Гусев – шеф на Районно ръководство Карлово към Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи, заместник-кметовете Антон Минев и Данка Люртова, секретарят на общината Стефан Стефанов и ръководителят на Общински съвет Карлово – Доньо Тодоров участваха на формалното разкриване на Полицейския сектор в село Розино на 5 октомври.

След неведнъж извършени срещи, почнали още през 2007 година сред доктор Кабаиванов с министри на вътрешните работи, заемащи този пост през годините, и разменена преписка сред двете институции, Участък Розино към Районно ръководство Карлово към този момент е реалност. 
 
 Служители в полицейския сектор в Розино Служители в полицейския сектор в Розино Източник: Община Карлово
" Нашата цел е възстановяване на сигурността и ограничение на битовата престъпност в региона с 10-хилядно население. Община Карлово извърши преустрояване на част от здравна работа. След правене на план и процедури по желание на строителен контрол и реализатор, бяха осъществени строително-монтажни работи по вътрешното преустрояване на стойност 100 800 лв.. Направен бе и ремонт на външната фасада и на покрива - на стойност 37 000 лв.. Средствата по преустройството и ремонта на постройката бяха обезпечени от Община Карлово, с решение на Общинския съвет. Убеден съм, че разкриването на сектора ще способства за по-ефективно противопоставяне на престъпността и обезпечаване на добър публичен ред; за безкомпромисна битка против наркоразпространението, незаконната миграция и трафика на хора и ще увеличи качеството на оперативната и издирвателна активност в целия регион ", сподели доктор Кабаиванов.

" Благодаря на Община Карлово за извънредно положителното и тясно съдействие в името на общата цел – отбрана на законните права и ползи на жителите, възстановяване средата им на живот и изцяло противопоставяне на престъпността ", сподели гл. комисар Димитър Кангалджиев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР