Кметът на Община Берковица Димитранка Каменова е сред избраните членове,

...
Кметът на Община Берковица Димитранка Каменова е сред избраните членове,
Коментари Харесай

Кметът на Берковица е член на Комитета на регионите

Кметът на Община Берковица Димитранка Каменова е измежду определените членове, които са включени в състава на българската делегация в Комитета на районите на Европейски Съюз, оповестиха от локалната администрация.
По предложение на Националното съдружие на общините в Република България държавното управление утвърди промени в състава на българската делегация в Комитета на районите на Европейския съюз. Комитетът включва представители на локалните управляващи на държавите-членки.
На 01.07.2020 година решението за одобрение на кандидатурите за представителите на България за членове и заместник-членове на Комитета на районите на Европейския съюз за мандат 2020-2025 година бе признато от Министерски съвет. България ще продължи да бъде представлявана от 12 членове и 12 заместник-членове в състава на Комитета на районите, измежду които е и кметът на Община Берковица Димитранка Каменова.
Всички разноски за визити по време на съвещанията на комитета и съвещанията на комисиите, в които членуват определените представители, се поемат напълно от Комитета на районите на Европейски Съюз.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР