Кметът на Ню ЙоркЕрик Адамс заяви, че мигрантите трябва да

...
Кметът на Ню ЙоркЕрик Адамс заяви, че мигрантите трябва да
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк: Няма повече място за мигранти

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс съобщи, че мигрантите би трябвало да бъдат предизвестени, че в Голямата ябълка " няма повече място " за тях. Той прикани федералното държавно управление да ускори координацията за справяне с тази " национална изключителна обстановка ".

Адамс приказва в Ел Пасо, откакто ревизира изискванията в граничния град в Тексас. Кметът на Ню Йорк укори федералните водачи, че не оказват помощ на градовете в цялата страна, които одобряват десетки мигранти .

Той съобщи, че в неделя е научил, че уеб страници основават у търсещите леговище " неправилно усещане " за това, което могат да чакат в Ню Йорк, в това число, че ще живеят в хотели, а в действителност ще бъдат настанени в приюти.

" Днес научихме, което беше доста информативно и по тази причина беше значимо да дойдем тук, че има уеб страници, които популяризират, че улиците в Ню Йорк са постлани със злато и че там незабавно си намираш работа и ще живееш в хотел ", сподели Адамс.

" Сред търсещите леговище и мигрантите се поддържа подправено усещане, че в случай че дойдете в Ню Йорк, всичко е наред. Трябва да дадем на хората точна информация. И тъкмо това вършат някои от центровете тук. Те в действителност изясняват на хората, че това е, което се случва в Ню Йорк сега. Ако отидете там, ще живеете в събирателни центрове , тъй като в Ню Йорк няма повече места. Това би трябвало да бъде координирано от нашето национално държавно управление ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР