Кметът на Москва Сергей Собянин отмени режима за борба с

...
Кметът на Москва Сергей Собянин отмени режима за борба с
Коментари Харесай

Отмениха антитерористичния режим в Москва

Кметът на Москва Сергей Собянин анулира режима за битка с тероризма, натрапен в съветската столица по време на въоръжен протест на ЧВК " Вагнер " . Това заяви организация Ройтерс.

Собянин направи обявени за решението си в приложението Telegram. Федералната работа за сигурност (ФСБ) показва, че сходен режим е бил анулиран и в област Воронеж.

Отделно Националният антитерористичен комитет на Русия разгласи, че обстановката в страната към този момент е постоянна.

Антитерористични режими бяха въведени в няколко района в събота, до момента в който колона от наемници на " Вагнер " се придвижваше към Москва.
 Режим
Режим " Антитерор " в Москва и региона

Второ послание на Сергей Шойгу към военните

Припомняме, че частите на над Ростов на Дон. на съветското министерство на защитата поради ракетен удар по лагер на частната военна компания. Силите на Вагнер потелгиха. Президентът на Беларус Александър за деескалация на напрежението. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков уточни, че  наказателното дело против създателя на ЧВК " Вагнер "  да бъде прекъснато.  В резултат на това наемниците и се завърнаха във военните лагери.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР