Кметът на Монтана - Златко Живков заяви, че отборът е

...
Кметът на Монтана - Златко Живков заяви, че отборът е
Коментари Харесай

Златко Живков: Ако Монтана направи серия от победи, няма да е проблем да се завърне в елита

Кметът на Монтана - Златко Живков съобщи, че тимът е длъжен да нападна промоция за Първа лига и се надява, че с новия старши-треньор Ангел Стойков това ще бъде реализирано.

" Единият вид пред нас след напускането на Ферарио Спасов бе да се насочим към част от по-опитните треньори. Такива, които имат визитка, водили са елитни тимове. Другата опция, която и избрахме, бе да потърсим нещо по-ново и друго. Ангел Стойков е млад експерт, който към този момент дълго време е отпред на юношеския ни народен тим до 19 години. Така след известно съмнение взехме решение да опитаме с него. И не скърбя.

Моите усещания, с изключение на тези, които имах косвено са, че е доста непретенциозно, правилно и интелигентно момче. Без огромни приказки и подскачания. Работохолик и експерт, който се зае с тима още от първата минута. Радвам се, че започва с победа над твърд противник като Беласица. Имахме и други разновидности за нов старши треньор, можеше да избираме сред няколко експерта, само че в този момент няма да е правилно да приказваме за това. Решихме този път да заложим на един по-млад човек ", показа пред " Тема Спорт " гадоначалникът. Златко Живков удостовери, че с Ферарио Спасов са се разделили взаимно.

" Като виждам изравнените сили във Втора лига, където всеки може да изненада и победи всеки, от първия до последния, считам, че сме длъжни да опитаме да спечелим промоция. При това наспино положение не мисля, че има толкоз огромна разлика сред обособените тимове. При тези изравнени сили имаме своите причини и шансове. Не виждам някакви блестящи селекции или цветущи финансови положения на клубовете, с цел да може да се тормозим. Ние обичайно през пролетните дялове вършим положителни серии от победи. Ако успеем и в този момент считам, че няма да е проблем да се завърнем в Първа лига ", добави градоначалникът.
 Ангел Стойков при дебюта си отпред на Монтана: Отборът може доста повече
Ангел Стойков при дебюта си отпред на Монтана: Отборът може доста повече

" Това не е нашият цялостен капацитет "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР