Кметът на Монтана Златко Живков ще се кандидатира за седми

...
Кметът на Монтана Златко Живков ще се кандидатира за седми
Коментари Харесай

Без прекъсване от 1999 г.: Кметът на Монтана ще се кандидатира за седми пореден мандат

Кметът на Монтана Златко Живков ще се кандидатира за седми следващ мандат , оповестиха от неговия екип през днешния ден.

Кандидатурата ще бъде публично оповестена на гала в парк „ Извора “ в Монтана в 17:30 часа на следващия ден, когато се чака да участват доста другари на Живков и полиитици, които го поддържат.

Златко Живков е кмет на Монтана без спиране от 1999 година. Оттогава в Монтана и 23-те села на общината са направени доста промени в инфраструктурата – построено е хранилище за твърди битови боклуци, сепарираща апаратура, компостер, хранилище за едрогабаритни и рискови боклуци, градска пречиствателна станция, ремонтирани са всичките учебни заведения, детски градини и читалища в общината, обществените услуги са нарастнали от две през 1999 година на 23 през 2023 година , в пет села са построени нови православни храмове, а в Монтана е построен втори огромен храм „ Свети Дух “.

В момента се ремонтира централният площад „ Жеравица “ и се работи по възстановяване качеството на въздуха, посредством замяна на печките на твърдо гориво с щадящи околната среда уреди на пелети, природен газ и ток, допълват от екипа на Златко Живков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР