Кметът на Марица поздрави съгражданите си по случай 35-годишнината от

...
Кметът на Марица поздрави съгражданите си по случай 35-годишнината от
Коментари Харесай

Кметът на “Марица“ за годишнината на общината: Нека заедно работим за по-доброто ѝ бъдеще

Кметът на " Марица " поздрави съгражданите си по случай 35-годишнината от основаването на общината, която съответствува с огромния християнски празник Благовещение. Димитър Иванов им пожела да бъдат здрави и да не престават дружно да борят " Марица " да бъде едно красиво и модерно място за живеене. 
Прочетете още
Ето и цялото послание на кмета: 

Скъпи поданици на Община „ Марица “,

Приемете моите най-сърдечни поздравления във връзка 35 години от основаването на селищната ни система!

За поредна година означаваме този ден на един от най-светлите християнски празници – Благовещение. Имаме доста мотиви за горделивост, само че най-значимият е, че „ Марица “ е жива Община, която непрестанно се разраства.  Доказателство по тази причина е строителството на нови детски градини – 9 за последните 9 години.

Щастлив съм, че мога да кажа, че през всяка година от ръководството ми, съм изграждал по една нова детска градина. За мен няма по-голям индикатор за позитивната посока на развиване на селищната ни система от обстоятелството, че в нея се заселват от ден на ден нови фамилии.

Нека всички дружно да продължим да съграждаме новия, съвременен и актуален образ на Община „ Марица “! Нека със взаимните старания на жителите, Общината, Общинския съвет и бизнеса да работим за по-доброто ѝ бъдеще и превръщането й в още по-привлекателно място за живот!

Желая на Вас и на фамилиите Ви здраве, триумфи, благополучие, мирни и плодородни дни!

Кмет на Община „ Марица “,

Димитър Иванов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР