Кметът на Мадрид Хосе Луис Мартинес-Алмейда, заяви, че градът може

...
Кметът на Мадрид Хосе Луис Мартинес-Алмейда, заяви, че градът може
Коментари Харесай

Кметът на Мадрид: Джокович ще е страхотна реклама за нашия турнир


Кметът на Мадрид Хосе Луис Мартинес-Алмейда, съобщи, че градът може да извлече огромна изгода от присъединяване на Новак Джокович на тенис шампионата в града в края на април и началото на май.

Естествено тенисистът ще би трябвало да се съобрази с всички условия, въведени от държавното управление за влизане в страната. В момента международният номер 1 е в Белград, където се прибра, откакто беше депортиран от Австралия, визата му беше анулирана, а локалните управляващи обявиха, че подклажда настроения срещу имунизацията срещу ковид.

Снимка: Reuters


" Той остава лидер в международната класация и дружно с останалите най-силни тенисисти, които играят на шампионата, е част от рекламата, която подсигурява триумфа на конкуренцията измежду публиката ", съобщи Хосе Луис Мартинес-Алмейда, само че добави:

" Що се отнася до влизането му в Испания, то ще бъде несъмнено от държавното управление на страната ".

В момента сърби могат да влизат в Испания след приключен имунизационен цикъл или със особено позволение, издадено от посолството на страната в Белград.

Мадрид може би е един от дребното градове, които приканват неимунизирания Джокович да бъде участник на шампионата. Той към този момент пропусна Откритото състезание на Австралия, евентуално няма да може да играе и в Съединени американски щати. Организаторите на " Ролан Гарос " също обявиха, че с нововъведените ограничения срещу ковид присъединяване му в Париж също не е въобще несъмнено.

Снимка: Reuters


Джокович е 3-кратен първенец на шампионата в Мадрид. Той завоюва купата и при последното си появяване на алените кортове там - през 2019 година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР