Кметът на Кюстендил Петър Паунов направи изявления пред медиите, от

...
Кметът на Кюстендил Петър Паунов направи изявления пред медиите, от
Коментари Харесай

Кметът на Кюстендил намекна, че ще се кандидатира за пети мандат

Кметът на Кюстендил Петър Паунов направи изказвания пред медиите, от които съвсем е  несъмнено, че ще бъде претендент за пети следващ мандат. Това обаче ще го реши неговата дясна коалиция " Кюстендил ", в която са събрани 6-7 обединения дясно-център. Никой  не се съмнява, че съдружните сътрудници твърдо ще са зад неговата кандидатура.

Повод Паунов да направи изказвания беше въпрос на съграждани в цифровия разговор с Общината във вторник дали има право да се кандидатира и дали в действителност ще бъде номиниран. Законът не лимитира кметските мандати. Така че остава да се разбере дали обединението " Кюстендил " ще го издигне.

Паунов изясни пред БНР обстановката по този начин:

" Истината е, че работим нонстоп, носим отговорност, заставаме сега... договаряния с министъра на енергетика, знаете, горе имаме проблем с опити за златодобив, още веднъж се домогват компании в момента. Ние водим договаряния с министър-председателя, министъра на енергетиката, министъра на околна среда и води за всичките неща. Нашите непрекъснати борби, нали всеки би трябвало да си носи кръста, още повече...- това сме разбрали, че Бог дава на всеки, колкото може да носи ".

Коментарите в града са, че Паунов е получил категоричен знак и увещание от Бойко Борисов и управлението на ГЕРБ, че ще бъде подсилен още веднъж - както беше на локалните избори преди 4 и преди 8 години.

Прогнозите са Паунов да завоюва петия си мандат - още повече, че Българска социалистическа партия и  левицата са в цялостна рецесия, не можаха да създадат и мандат на парламентарния избор на 2 април, което не се беше случвало до момента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР