Кметът на Киев Виталий Кличко изрази опасения, че много държави

...
Кметът на Киев Виталий Кличко изрази опасения, че много държави
Коментари Харесай

Кметът на Киев се опасява, че войната в Газа ще отклони вниманието от Украйна

Кметът на Киев Виталий Кличко изрази опасения, че доста страни ще понижат вниманието си към Украйна след експлоадирането на войната сред Израел и " Хамас " в линията Газа, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
" Последицата е, че Русия няма да бъде осъдена и просто ще продължи да работи ". Това ще отвори и повече благоприятни условия за Москва, съобщи кметът на украинската столица.

52-годишният Кичко, някогашен професионален боксьор, направи мненията си в коридорите на шестата германско-украинска конференция за общинско партньорство в източния немски град Лайпциг. Тридневната среща завършва през днешния ден.

Кличко съобщи, че гледа с безпокойствие към идните месеци, защото Украйна е изправена пред трета зима на боеве против Русия.

" Притеснен съм от зимата ", сподели украинският политик. Той разказа обстановката в родната си страна като " заблуда за живот, която може да бъде унищожена във всеки един миг ".

Хората в Украйна мечтаят за мир. Отдаването на част от Украйна на Русия е немислимо, съобщи Кличко.

" Ние се борим и за нашето европейско бъдеще ", сподели още той.

Русия стартира пълномащабна инвазия в Украйна през февруари 2022 година и от този момент там бушува война.

Кметът на Киев съобщи, че не вижда края ѝ. Неговият град е добре квалифициран за наближаващата зима - и с помощта на помощта на партньорски градове като Лайпциг.

" Ние обаче не можем да изключим опцията съветски ракети да унищожат нашата инфраструктура ", предизвести Кличко. Това е още една причина, заради която той поучава своите жители да бъдат готови за най-лошото и да имат в подготвеност задоволително храна, питейна вода и топли облекла.

" Всеки би трябвало да е подготвен ", съобщи Кличко.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР