Кметът на Киев Виталий Кличко и неговият по-малък брат Владимир

...
Кметът на Киев Виталий Кличко и неговият по-малък брат Владимир
Коментари Харесай

Виталий Кличко със силни думи, посочи ключа към мира

Кметът на Киев Виталий Кличко и неговият по-малък брат Владимир Кличко не престават дейните си изяви в медиите, подбудени от спора Русия - Украйна.

За следващ път те приканиха света да спре да търгува с Русия.

Кметът на Киев даже показа по доста елементарен, само че пределно явен метод своето разбиране за това кое би трябвало да е по-важно за Западния свят - цената на горивото или човешкият живот, кое е по-важно? 

" С нашите другари ние сме доста по-силни ", стартира Виталий, говорейки и изразявайки признателност към президента на Съединени американски щати Джо Байдън, за който показа, че двамата имат добра връзка. Те се срещат през 2015 година, когато Байдън е вицепрезидент и отпред на връзките на Съединени американски щати с Украйна, а от този момент са в непрекъснат контакт.

" Да сме обединени към Украйна е основно за нашата независимост. Това е ключът към мира в нашия дом. Много е значимо да имаме другари, които поддържат Украйна. Още един път благодаря ви за поддръжката ", добави Виталий.

" Очевидно е, че светът има потребност от гориво и гас, само че е по-добре да се заплаща по-висока цена, в сравнение с да плащаме с животи за това гориво. Още един път - всичко, с което стопански търгуване или разменяте с Русия - взимате артикули, взимати газ, горива, рубли, каквото и да е - просто спрете да го вършиме. Ще спасите живота. По този метод ще изолираме Русия, ще ги създадем по-слаби и ще покажем, че интернационалният закон не може да бъде демонстративен ", пък се включи Владимир Кличко, представен от " Спортлайв ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР