Кметът на Катуница Красимир Юруков успокои хората, че откраднатите вчера

...
Кметът на Катуница Красимир Юруков успокои хората, че откраднатите вчера
Коментари Харесай

Кметът на Катуница: Днес изплащаме пенсиите. Последната краба на обирджията е телевизир от клуба на пенсионера

Кметът на Катуница Красимир Юруков успокои хората, че откраднатите през вчерашния ден пари за пенсии са открити. Както е известно, двама души направиха въоръжен грабеж, като единият от тях бе арестуван, а другият се търси. Двамата отмъкнали 3000 лв., планувани за пенсии на хората от селото.

" Крадецът е арестуван, парите са открити. Първоначално касиерката е отказала да даде парите и причинителят е стрелял с газов револвер. Днес след 12 ч. ще стартира изплащането на пенсиите. Имало е двама-трима индивида, които са под стрес, само че няма потърпевши ", сподели пред Българска национална телевизия Юруков.

" Постъпката е дръзка, тъй като профилът на този причинител е необразован, човек който не работи. В Катуница не работи този, който не желае да работи. Тук има задоволително бизнеси и който желае да работи, може. Наркотици, алкохол. Многократно е арестуван, беседвано е с него, правил е обири. Последната му кражба бе тв приемник от клуба на пенсионера, който беше безценен и прекрасен ", описа още кметът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР