Кметът на Кърджали, който както стана ясно няма да се

...
Кметът на Кърджали, който както стана ясно няма да се
Коментари Харесай

Хасан Азис: Промяната в Кърджали е закономерна

Кметът на Кърджали, който както стана ясно няма да се бори за нов мандат отпред на общината, съобщи пред Българска национална телевизия, че не се усеща осъден.

Вчера стана ясно, че след 20-годишно ръководство, той няма да е претендентът на Движение за права и свободи за идните кметски избори. Решението е взето от управлението на партията, която е решило да издигне кандидатурата на Ерол Мюмюн за претендент за кмет на Кърджали.
-->
Хасан Азис съобщи, че решението не е било изненада за него. Определи опцията 20 години да е отпред на Кърджали като невероятна опция, за което благодари на партийното управление, на почетния ръководител на партията Ахмед Доган и на всички поданици.

" 20-те години са една добра препоръка за работата на един кмет, изключително, когато става дума за Кърджали. В този смисъл за мен тази смяна, която идва е закономерна и се надявам нашият претендент - млад, упорит, позитивен, с виждане за развиване на Кърджали и общински консултант през предишния мандат, да продължи да надгражда ", сподели Хасан Азис.

По негови думи повече от шест часа в границите на два тура са дебатирали претендентите по време на станалия прочут като " изпит за кмет " при почетния ръководител на партията.

" Не приказваме за предимство, за взет или за изгубен изпит, не приказваме за победител и победени, а за последователност, надграждане и поредна политика на Движение за права и свободи ", сподели актуалният кмет на Кърджали.

Той уточни, че огромният изпит занапред следва - изборите. Хасан Азис съобщи, че ще бъде част от акцията на Движение за права и свободи за локалните избори и ще работи за претендента Ерол Мюмюн.

Настоящият кмет на Кърджали съобщи, че се усеща горделив, благополучен и задоволен, а града дефинира като столица на толерантността.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР