Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн внесе нова яснота около казуса

...
Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн внесе нова яснота около казуса
Коментари Харесай

Кметът на Кърджали алармира: От БФС не са изпратили искане за стадиона!

Кметът на Кърджали Ерол Мюмюн внесе нова изясненост към проблема за мача с Унгария. Градоначалникът изненадващо разгласи, че от БФС към момента няма постъпило публично писмо към Община Кърджали с искане националният ни тим по футбол да одобри тима на Унгария на стадион " Арена Арда ".
 Казусът става все по-сложен: И Кърджали не може да одобри мача с Унгария поради разпоредба на УЕФА
Казусът става все по-сложен: И Кърджали не може да одобри мача с Унгария поради разпоредба на УЕФА

Ще има ли мач?

Ето какво написа Мюмюн:

Скъпи съграждани и последователи на футбола,

Бих желал да внеса изясненост по отношение на появилите се информации по отношение на идната среща сред националните тимове на България и Унгария за вероятно домакинство на Кърджали. Към момента няма постъпило публично писмо от страна на Българския футболен съюз към Община Кърджали с искане националният ни тим по футбол да одобри тима на Унгария на стадион " Арена Арда ".

Въпреки, че остава напълно малко време до началото на дуела Община Кърджали остава в подготвеност да окаже цялостно подпомагане за използването на стадиона и организацията на срещата, съгласно своите пълномощия и задължения.

Държа да подчертая, че семейството на България против Унгария ще се трансформира в същински празник за почитателите на футбола в Кърджали и района. Ние сме футболен град с богата история и обичаи в лицето на ПФК " Арда - 1924 ".

Затова нашето изрично мнение е, че срещата не би трябвало да се играе пред празни трибуни. Националният ни тим по футбол, без значение в кой град играе, заслужава цялостната поддръжка на българските почитатели. Това е и упованието на всички последователи на футбола в града.

Всички останали въпроси, свързани с мястото и организацията на срещата са от компетенциите на виновните институции в лицето на Българския футболен съюз.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР