Кметът на Благоевград официално е отстранен от длъжност, след като

...
Кметът на Благоевград официално е отстранен от длъжност, след като
Коментари Харесай

Отстраненият кмет на Благоевград: Ще се кандидатирам отново

Кметът на Благоевград публично е отхвърлен от служба, откакто Това удостовери на брифинг самият Румен Томов и съобщи, че сега работата на общината е блокирана.
Томов съобщи, че е сюрпризиран от решението на съда и беше безапелационен, че не е нарушил закона, защото е направил нужното за изтриване на едноличната си компания и себе си като неин притежател:
" Решението не е съобразено със мненията на Конституционния съд по отношение на моя проблем, в което мнение се споделя, че нормата не е императивна. В решението на Върховен административен съд се цитира, че нормата е императивна, което е извънредно необичайно ".
 Румен Томов: Хората не са сигурни, че правосъдната система работи еднообразно по един и същи вид проблеми Румен Томов: Хората не са сигурни, че правосъдната система работи еднообразно по един и същи вид проблеми
" Не мога да бъда търговец и кмет по едно и също време, защото съм подхванал всички pаконови ограничения за излизане от компаниите. " Това сподели някогашният...
си да придвижва и разписва документите в общината:
" Те не са упълномощени, защото аз не съм на тази служба. Това ще докара до избрани земетресения в околните дни. В момента деловодството е спряло ".
В края на идната седмица Общинският съвет на Благоевград ще избере краткотраен кмет до провеждането на частични избори, които президентът би трябвало да насрочи, откакто бъде известен от ЦИК. Румен Томов още веднъж ще бъде претендент за поста:
" Отиваме на избори. Аз, надлежно, ще се кандидатирам още веднъж ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР