Кметът Иван Кадев беше участник в бизнес форума, организиран от

...
Кметът Иван Кадев беше участник в бизнес форума, организиран от
Коментари Харесай

Българо-турски бизнес форум се проведе в Банско

Кметът Иван Кадев беше участник в бизнес форума, проведен от Българо-турската търговско-индустриална камара. На извършения в Банско конгрес бяха разисквани опциите за партньорство и вложения във значими браншове на стопанската система, чиято цел е активизиране на двустранните връзки сред представителите на бизнеса, обезпечаване на благоприятни условия за обмяна на скъп опит, хрумвания, експертиза, както и откриване на нови благоприятни условия за развиване в страната и района.

В тази връзка бе и изявлението на Иван Кадев, който подчертава върху незадоволително добре потребления и създаден капацитет на туристическия бизнес в Банско за посрещане на туристи от прилежаща Турция. Перспективите обаче се доста положителни, съдейки по интереса от турска страна към щандовете на Банско на интернационалните туристически тържища. Той уточни и оптимистичните статистически данни от последните месеци, които демонстрират наклонност към възобновяване равнищата на нощувките на турски туристи и увеличение на техния брой.

Специални посетители на бизнес- форума са българските министри на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов и на нововъведенията и растежа Милена Стойчева, както и посланика на Република Турция Айлин Секизкьок

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР