Кметът Илко Стоянов инициира и проведе среща със земеделци и

...
Кметът Илко Стоянов инициира и проведе среща със земеделци и
Коментари Харесай

Кметът Илко Стоянов се срещна със земеделци и животновъди, обсъдиха въвеждането на ясни правила за разпределение на пасища, мери и ливади

Кметът Илко Стоянов инициира и организира среща със земеделци и животновъди, регистрирани на територията на община Благоевград. Целта на форума бе да бъдат разисквани оферти и хрумвания за създаване и въвеждане на ясни правила при разпределението на пасища, мери и ливади от общинския аграрен фонд.

„ Задно можем да намерим най-хубавата и обективна формула, която да бъде прилагана при процедурата по систематизиране на площите, с цел да няма ощетени ползватели. Става въпрос за развой, който ще продължи във времето, ясно е, че няма по какъв начин резултатът да бъде налице още в този миг, само че имам вяра, че с общи старания ще се оправим “, разяснява по време на срещата кметът Стоянов.

В нея взеха присъединяване кметове и кметски наместници на села, заинтригувани лица и специалисти от общинска администрация.

Във връзка с процедурата за разпределение на пасища мери и ливади чиновници от отдел „ Земеделие и гори “ и инспектори от звено „ Инспекторат “ организират срещи с земеделци и животновъди и на място по обособените села.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР