Кметът Ерик Адамс обеща в неделя да наложи вето на

...
Кметът Ерик Адамс обеща в неделя да наложи вето на
Коментари Харесай

Адамс се зарича да наложи вето на законопроекта, принуждаващ NYPD да подава доклади за всички срещи с обществеността: „Това ще застраши обществената безопасност“

Кметът Ерик Адамс даде обещание в неделя да наложи несъгласие на препоръчан законопроект, който ще принуди полицията да подава милиони отчети за даже и най-обикновените срещи с нюйоркчани – казвайки, че това ще „ заплаши публичната сигурност “, като зарови ченгетата в администрация.

„ Законът за какъв брой спирки “ — който градският съвет е подготвен да одобри още в сряда — срещна опозиция, в това число от прокурори, водещи бизнес бранители, търговци и религиозни водачи.

„ Това ще застраши обществената сигурност “, съобщи Адамс по отношение на законодателството по време на изявление за „ The Point With Marcia Kramer “ на WCBS-TV.

„ Няма метод да подпиша този законопроект в закон “, сподели кметът.

Насочен към разглеждане на тъжби за расово профилиране, законопроектът — взаимно спонсориран от публичния юрист на Ню Йорк Джуман Уилямс — ще изисква чиновниците да попълнят подробни формуляри за толкоз елементарни срещи, като даването на насоки на екскурзиант или задаването на въпроси на хората, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР