Кметът е категоричен, че всички събрани до момента доказателства -

...
Кметът е категоричен, че всички събрани до момента доказателства -
Коментари Харесай

Последна Информация За Състоянието На Пребития Ефрейтор Димов

Кметът е безапелационен, че всички събрани досега доказателства - свидетелски показания и видеозаписи от камерата, демонстрират, че ромите са нападнали без мотив Димов и са го ритали и удряли с все мощ, написа столичен ежедневник.

" За мен това е чист опит за ликвидиране, само че моето мнение няма значение. Важното е, че Валентин ще се оправи, а отговорните ще си получат заслуженото. "

По думите на Тосев всички роми са се изнесли от Войводиново, като някои от тях даже са си купили къщи в пловдивския квартал Столипиново.

" Всички знаем, а и казусът го удостоверява, че те могат да си разрешат законно жилище. Докога обаче ще липсва политика по този извънредно сериозен проблем в цялата страна с ромите и докога ще чакаме да се случват нещастия, с цел да се подхващат ограничения? ", пита риторично управникът. Споделя, че в селото е умерено. Въпреки това популацията е квалифицирано да реагира незабавно, в случай че ромите стартират да се връщат.

" Не става дума за ненавист или дискриминация. Хората просто желаят правда. Както те съблюдават разпоредбите в тази страна, по този начин и ромите би трябвало да го вършат. Това няма да стане от през днешния ден за на следващия ден, само че към този момент е извънредно време да се подхващат целенасочени ограничения, тъй като, както виждате, непрекъснато нещата ескалират ", заключва Тосев, който от години се мъчи да оправи казуса с незаконните къщи в гетото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР