Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички хора с увреждания

...
Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички хора с увреждания
Коментари Харесай

Димитър Николов към хората с увреждания: Възхищавам се на вашия несломим дух!

Кметът Димитър Николов насочва привет към всички хора с увреждания в Бургас във връзка техния празник - 3 декември.
" Скъпи съграждани,
Приемете моите най-сърдечни поздрави във връзка 3 декември - Международен ден на хората с увреждания!
Възхищавам се на вашето достолепие и отдаденост, с които устоявате на тестванията и посрещате житейските задания. Прекланям се пред несломимия дух, с който всекидневно се изправяте и преодолявате житейските препятствия; пред волята ви да бъдете дейни и да се трудите почтено и наедно с всички; пред желанието ви за самоизява и себедоказване и не на последно място, пред оптимизма и характера, които постоянно проявявате.
Благодаря ви, че постоянно сте отсреща и интензивно участвате в културния, състезателен и публичен живот в нашия град!
Тази година е по-различна от предходните, поради тежките условия, пред които ни изправи вирусната пандемия, само че вие показахте, че се справяте с това тестване с гордо вдигнати глави. Благодаря Ви за това!
 Димитър Николов: Язовир Камчия ще редуцира водоподаването за Варна, с цел да се обезпечи питейна вода за Бургас Димитър Николов: Язовир " Камчия " ще редуцира водоподаването за Варна, с цел да се обезпечи питейна вода за Бургас
Готови сме да спомагаме на страната, в случай че е належащо административна поддръжка от Община Бургас. Това съобщи кметът на града Димитър...
Въпреки компликациите, пред които всекидневно сте изправени, нееднократно сте показвали, че умеете да празнувате. Затова ви поисквам да бъдете здрави, а денят ви да бъде изпълнен с доста позитивни страсти и радостно въодушевление!
Честит празник! "
Димитър Николов
Кмет на Община Бургас
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР