Кметът Димитър Иванов подари 80 красиви рози на дамите в

...
Кметът Димитър Иванов подари 80 красиви рози на дамите в
Коментари Харесай

Кметът Димитър Иванов подари 80 рози на дамите в Община Марица и връчи награди

Кметът Димитър Иванов подари 80 красиви рози на дамите в Община Марица. По мотив Международния ден на дамата – 8 март той им пожела да продължат да озаряват и да вършат света по-красив и добър. „ Желая ви да сте благословени със здраве, обич, благополучие и да се чувствате всеки ден специфични, да носите ентусиазъм и да дарявате мъжете с деликатност, успокоение и топлота “, приветства специалистите от нежния пол в администрацията кметът Иванов. По-късно той посрещна в кабинета си шефовете на шестте образователни заведения, които бяха отличени в обичайния конкурс за най-красиво ръчно направена мартеница. Деца от 13-те учебни заведения и 16-те детски градини в общината се включиха със свои червено-бели декорации, като бяха изпратили повече от 300 свои произведения за присъединяване в креативното състезание.  
Прочетете още
С първи места журито бе отличило мартениците, сътворени от децата от ДГ „ Детелина “ в Крислово и учениците от ОУ „ Граф Николай Игнатиев “ в Граф Игнатиево. Грамотите и премиите получиха шефовете Радослава Тодорова и Даниела Петкова. Втори награди бяха присъдени на възпитаниците на Иванка Гангарова от ДГ „ Пролет “ в Рогош и на Мария Неделчева от ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ във Войводиново. Мартениците на децата от ДГ „ Мечта “ и от СУ „ Васил Левски “ в Маноле бяха отличени с трети места. Директорите Дора Дичева и Пенка Запрянова благодариха за признанието.

„ Всички творби, сътворени във връзка 1 март, които получихме в общината, бяха неповторими. Бих желал да благодарите на децата и родителите, които са се присъединили в изработката на мартениците. Децата са дали всичко от себе си, с цел да основат прелестни червено-бели декорации “ - с тези думи се обърна към шефовете кметът Димитър Иванов. Той подари на надарените създатели енциклопедии, просветителни пъзели, игри и лакомства.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР