Кметън на Ямбол Валентин Ревански е един от многото срещнали

...
Кметън на Ямбол Валентин Ревански е един от многото срещнали
Коментари Харесай

Кметът на Ямбол, преболедувал коронавируса: С Ивермектин се подобрих значително

Кметън на Ямбол Валентин Ревански е един от многото срещнали се с ковид. От портала Kmeta.bg го потърсиха за едно по-различно изявление, обвързвано с COVID-19 и метода, по който можем да се оправим с него.

- Господин Ревански, подготвена ли е Вашата община да се изправи пред предстоящата трета вълна на ковид?

- Да, подготвени сме да реагираме във връзка с това, което би трябвало да направи община Ямбол. Винаги сме казвали, че лекарите от регионалната болница може да разчитат на нас. Помагали сме с дарения, предоставяли сме общински жилища за медицински експерти. И ще продължим да го вършим, когато се постанова. Детайли по този въпрос може да показа шефът на МБАЛ " Свети Панталеймон " доктор Рунков, който почитам доста като доктор експерт.

- В края на предходната година Вие се сблъскахте с подлия вирус. Тежко ли беше?

- За страдание доста хора се сблъскаха с тази болест. В първите дни на болестта бих определил признаците като приблизително тежки, само че след банкет на съответните лекарства положението ми се усъвършенства доста.

- Как се лекувахте? Споменахте за „ вълшебното " деяние на Ивермектин.

- Да, по този начин е. Публично споделих за това по какъв начин ми подейства Ивермектин . Медикаментът ми беше възложен от мой непосредствен. Искам да подчертая, че е значимо приемът на лекарството да става, откакто бъде извършена консултация с медицински експерт.

- Предполагам, че сте се съветвали със експерт и не сте го приемали без да пита?

- Разбира се. Консултирах се с доктор Милена Янкова, която е родом от Ямбол, само че практикува в столицата. Тя ми изясни за медикамента и по какъв начин може да бъде открит. Под нейно управление започнах банкет на лекарството в продължение на три дни. Нейният брачен партньор, тогава болен от COVID-19, също използваше Ивермектин в комбиниране с антибиотик.

- Колко време след започване на приемането му се усети позитивният резултат?

- На втория ден след приема към този момент нямах температура и се усещах доста по-добре. Единствено имах болки в гърлото, които понижиха, откакто използвах гранофурин.

- Ивермектин към този момент е на пазара в България. От изгода ли ще е в борбата с COVID-19 ?

- На този въпрос е най-добре да Ви отговори медицински експерт. Това, което аз споделих, са мои персонални усещания, които, уповавам се, могат да бъдат от изгода за хората.

- Смятате ли, че страната закъсня с така наречен зелена светлина за лекарството?

Не желая да давам такава оценка. Имам персонално мнение по въпроса, само че избирам да не го споделям обществено. Но да, аз го използвах, преди да бъде утвърдено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР