Кмет на Нова Зеландия видя прилив на подкрепа след жестокия

...
Кмет на Нова Зеландия видя прилив на подкрепа след жестокия
Коментари Харесай

Бруталния имейл отговор на кмет на теоретик на конспирацията му носи нова подкрепа: „Сами се ебейте“

Кмет на Нова Зеландия видя прилив на поддръжка след жестокия си отговор на твърдоглав теоретик на конспирацията, който имаше насочва закани към общинските чиновници от години.

В замяна на имейли предходната година кметът на регион Темза-Коромандел на Северния остров на Нова Зеландия, Лен Солт, приключи известието си с искрено предложение към индивида: „ Давай се ебе “.

Кореспонденцията произлиза от теоретикът на конспирацията, който упреква Солт и съвета, че вземат участие в „ извънредно противозаконни дейности “, представяйки ги като „ фиктивно образувание “ с „ желание да принуди, измами и пороби “ индивида и другите.

Солт сподели на локалните медии, че счита настояването за персонална информация за членове на личния състав като тревожна ескалация на продължаващите закани.

Описвайки индивида като част от суверенното гражданско движение, група, която отхвърля държавните закони и разпореждания, Солт изрази угриженост по отношение на възходящата неприязън, с която се сблъскват членовете на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР