Ключовото астрологично събитие на следващия месец е лунното затъмнение на

...
Ключовото астрологично събитие на следващия месец е лунното затъмнение на
Коментари Харесай

Любов, кариера и финанси: НАЙ-ДОБРИТЕ дати през май 2022

Ключовото астрологично събитие на идващия месец е лунното затъмнение на 16 май. То може да внесе „ сянка “ в цъфтящия пролетен месец. Възможни са огромни спорове и неочаквани неприятности. Затъмнението ще донесе нараснала тревога, безпокойствие и стрес. Влиянието му ще се усеща мощно – три дни преди и след 16 май.

Друго значимо събитие е съвпадането на Венера с Юпитер в Риби (1-4 май). Всички планувани неща ще бъдат лесни за приемане, а резултатът ще зарадва всеки. През тези дни би трябвало да се подхващат допустимо най-вече дейни дейности, с цел да се реализира плануваното, а самото небе ще помогне за това.

На 5 май Слънцето ще бъде по отношение на креативния Уран. Това е удобен интервал за съзидателна работа в екип, отмора с другари, основаване на нови познанства. Ще можете да покажете на всички своята уникалност и да привлечете хората с истинските си възгледи за света.

От 24 до 31 май Слънцето ще бъде в секстил по отношение на Юпитер. Тези дни ще бъдат подобаващи за реализиране на положителни резултати по въпросите, които отлагате. Ако пробвате от 24 до 31 май да решите проблемите, е допустимо да получите великодушни материални плодове. За тези, които желаят да израснат в кариерата, това са доста положителни дни, тъй като ще получат опция за покачване.
Щастливи дни през май 2022 
Нарастваща луна (1 - 15 май)

Планирайте значими транзакции за тези дни. През този интервал можете да получите оптималната облага от всевъзможни финансови транзакции и бизнес договаряния. Можете също по този начин умерено да се грижите за външния си тип и здраве. Периодът е подобаващ за козметични процедури на лицето и шията. Препоръчва се да се вършат тонизиращи вани. За да подобрите здравето, можете да извършите закаляващи процедури: провеждайте водни процедури, масаж, вземайте въздушни и слънчеви бани. Също по този начин, за предварителна защита, можете да започнете да приемате витамини, отвари от билки и тинктури.

Пълнолуние (16 май)

Енергията на луната ще бъде в своя пик.
Препоръчително е обаче да отложите решаването на финансовите си въпроси за различен път, защото съществува висок риск от харчене на пари за безполезни покупки. На този ден можете да започнете да се отървавате от ненужното. Това се отнася освен за тялото, само че и за душата, както и за околното пространство.

Важно: на този ден никога не би трябвало да се правят интервенции под упойка, в случай че не приказваме за незабавни случаи.

Намаляваща луна (17 май - 28 май)

През тези дни не би трябвало да заемате пари или да кандидатствате за банкови заеми. В същото време това е най-подходящият интервал за погашение на задължения, както и за започване на очистителни процедури за организма, за извеждане на отрови. Можете също да започнете диета или да извършите няколко разтоварващи дни. Всякакви козметични процедури, свързани с отстраняването на кожни недостатъци, ще бъдат сполучливи.
Отделно си коства да се подчертаят най-благоприятните дати за финансови транзакции:
• 7 май Най-доброто време за обмисляне на разноските за идващите седмици. Търсенето на спомагателен източник на приходи ще бъде увенчано с триумф.

• 11 и 12 май. Подходящо време за огромни и планувани покупки. Спонтанното харчене няма да донесе стремежи резултат.

• 25 май. Бизнес покупко-продажбите, които ще бъдат осъществени в този ден, скоро ще донесат осезаеми облаги. Препоръчително е да се въздържате от връщане на пари, които са били взети назаем.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР