Клубовете от английската Висша лига са сформирали негласна коалиция помежду

...
Клубовете от английската Висша лига са сформирали негласна коалиция помежду
Коментари Харесай

Отборите от Висшата лига готвят заговор срещу Нюкасъл

Клубовете от британската Висша лига са образували негласна коалиция между тях с концепцията да създадат по този начин, че Нюкасъл да изпадне от елита през този сезон, твърди „ Daily Mail “. Всички в Англия са недоволни от договорката с която консорциум от Саудитска Арабия закупи акциите на „ свраките “ и към този момент работят срещу новите притежатели на клуба.

Първата стъпка бе направена предходната седмица, когато 18 от 20-те клуба във Висшата лига гласоподаваха за краткотрайно прекъсване на предоговарянето на към този момент съществуващи рекламни и бизнес връзки. С това попречиха на арабските притежатели да подпишат нови, по-изгодни рекламни контракти и по този начин да стартират да наливат съществени средства в Нюкасъл още от зимната пауза.

Твърди се обаче, че британските клубове считат да отидат и по-далеч. Те са се разбрали, че никой няма да договаря с Нюкасъл за продажба на свои футболисти. Така те се надяват, че клубът няма да може да се укрепи задоволително през зимата и ще изпадне в Чемпиъншип.

Към момента ситуацията на „ джордитата “ е много тежко. Отборът към момента няма победа от началото на сезона и се намира на предпоследното 19-о място във краткотрайното класиране на Премиър лийг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР