Клубът от Саудитската професионална лига – Ал Итихад, е готов

...
Клубът от Саудитската професионална лига – Ал Итихад, е готов
Коментари Харесай

Ливърпул получи нова примамлива оферта за свой полузащитник

Клубът от Саудитската професионална лига – Ал Итихад, е подготвен да притегли полузащитника на Ливърпул Фабиньо. The Athletic твърди, че офертата е на стойност от 40 милиона паунда, с цел да притегли бразилския национал.

Фабиньо има още три години от настоящия си контракт на „ Анфийлд “, само че имаше проблеми през предишния сезон, защото „ алените “ не съумяха да се класират за Шампионската лига.

Полузащитната линия на Юрген Клоп сега претърпява нещо като промяна с привличането на Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай, които се причислиха до момента през лятото.

Al Ittihad are set to approach Liverpool with a concrete offer to buy Fabinho for £40m.

More from
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC)
От The Athletic пишат още, че Ливърпул са подготвени да продадат Фабиньо, само че единствено в случай че могат да му намерят подобаващ заместител. Смята се, че Ромео Лавия от Саутхемптън е набелязаното име за трети нов член на халфовата линия.

Тази вест идва единствено 24 часа, откакто капитанът Джордан Хендерсън получи феноменално предложение от различен саудитски отбор - Ал Етифак, където легендата на мърсисайдци – Стивън Джерард, беше назначен за нов треньор. Смята се, че клубът му предлага 700 хиляди паунда заплата на седмица, което е към 4 пъти повече, в сравнение с взима сега на „ Анфийлд “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР