Клоп: Окслейд-Чембърлейн може да започне тренировки през февруариМениджърът на Ливърпул

...
Клоп: Окслейд-Чембърлейн може да започне тренировки през февруариМениджърът на Ливърпул
Коментари Харесай

Клоп: Окслейд-Чембърлейн може да започне тренировки през февруари

Клоп: Окслейд-Чембърлейн може да стартира тренировки през февруари
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи на конференция, че Алекс Окслейд-Чембърлейн може да се завърне в тренировките на отбора през февруари. Очакваше се полузащитникът да пропусне по-голямата част от сезона, откакто получи скъсване на връзки на дясното коляно по време на първия полуфиналния дуел с Рома от Шампионската лига през април. Английският национал се подложи на интервенция осем дни по-късно, като Клоп показа тогава, че ще бъде,,бонус “, в случай че някогашният футболист на Арсенал се включи през сезон 2018-19.

Но откакто Окслейд-Чембърлейн бе сниман да тренира въз основата в Мелууд по-рано през седмицата, Клоп съобщи, че 25-годишният състезател ще взе участие през акцията във Висшата лига, стига възстановителният му развой да продължи да демонстрира напредък.,,Това е най-хубавата вест. Той се появи на игрището и всичко изглеждаше прелестно. Понякога, когато играчите се завръщат от контузии и стартират да тичат, те не накуцват, само че несъмнено не чаках да видя това. От първата си крачка Окс изглеждаше като Окс. Това бе отлично, по-късно трябваше да изчакаме да забележим реакцията и тя бе позитивна, той в действителност изглеждаше добре “, стартира германецът.

,,Няма напрежение върху него, само че наподобява, че той ще се завърне към цялостен подготвителен развой през февруари, март, което ни обнадеждава, че той ще се включи в тима през сезона. Обикновено не сме толкоз ентуасиазирани, защото всичко е допустимо откакто се завърнеш от сходна травма, само че обстановката наподобява позитивна, той е ухилен, което ни прави щастливи “, добави Клоп.,,Ако някой ме чуе от медицинския щаб, несъмнено ще се шокира, само че ситуацията с Окс наподобява в действителност добре. Разбира се, той се нуждае от време. Ако погледнете дребните подготвителни сесии, които той организира, ще кажете, че той е подготвен да играе на следващия ден, само че това не е по този начин, следва му към момента интервал на възстановяне. Това е голям бонус за останалите в съблекалнята, Окс се възвръща с изненадващо бързи темпове. Ако той продължи да се усъвършенства по този метод, ще играе през този сезон “, приключи тематиката за Окслейд-Чембърлейн наставникът.

Междувременно Клоп адресира и обстановката с левия бек на отбора Алберто Морено, който съобщи, че не е благополучен на,,Анфийлд “ и обмисля да напусне състава.,,Моята врата не е постоянно безусловно отворена – само че е постоянно отворена, в случай че някой желае да приказва с мен. Ако това не се случи, няма значение дали тази врата действително съществува. Това че Алберто не е благополучен от неналичието на игрови минути е явно за всеки. Най-важното нещо е, че той не го демонстрира по време на тренировките – там той е същински експерт “, разяснява Клоп. Ливърпул е водач във Висшата лига с шест точки пред втория Тотнъм. Мърсисайдци одобряват вкъщи Арсенал в дербито на 20-ия кръг в събота вечер. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР