Клон, отчупил се от дърво, е паднал върху десетгодишно дете

...
Клон, отчупил се от дърво, е паднал върху десетгодишно дете
Коментари Харесай

Не ми помогнаха, присмиваха ми се: Клон падна върху дете в София

Клон, отчупил се от дърво, е паднал върху десетгодишно дете в София.

Инцидентът е станал през днешния ден, около 12:35 часа, а за него научаваме от Ива Манчева - майката на потърпевшото дете.

Ива Манчева споделя, че щерка й е била в градинката между двете страни на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви ", при 120 ОУ " Г.С. Раковски ", когато е станал случаят.

" Преминавайки от там, до момента в който чиновници са режели клони на дървета, един от тях е паднал върху главата й ", твърди Ива.

Майката на потърпевшото дете споделя, че в региона на случая не е имало абсолютно никакво означение или ограждение за осъществяваната от служителите активност.

Пострадалото момиче декларирало на родителите си, че чиновниците от спешните екипи на Столична община не са се притекли на помощ и част от тях й се присмивали.

Вследствие на удара се е появила голяма цицина върху главата на 10-годишното момиче.

" Дъщеря ми е изплашена, за благополучие единствено с голяма цицина на върха на главата, само че на всички е ясно какво е можело да се случи. Съпругът ми отиде незабавно натам,но към този момент си бяха тръгнали ", отбелязва Ива.

Ива Манчева вече е написала писмо до Контактния център на Столична община, само че то към момента не е входирано.

" Пиша тук в това време, с молба за подпомагане, в случай че инцидентно някой знае дали там има камери. Благодаря! ", приключва обявата си във Facebook Ива.

Междувременно от пресцентъра на Столичната община оповестиха, че продължава работата по почистването на града. С понижението на температурите е почнало осъществяването на обработки с разпространяване на смеси против замръзване и разчистване на улици и булеварди, по които се движи градският превоз, съществени улици в регионите, както и вътрешноквартални улици и общински пътища в регионите " Витоша ", " Овча купел ", " Красна поляна ", " Кремиковци ", " Сердика ", " Люлин ", " Връбница ", " Панчарево ", " Нови Искър ", " Банкя ".

Извършва се и разчистване на тротоарите, както и методите към подлезите.

Извършени са обходи на пътната инфраструктура от екипите на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита ". Екипите са отреагирали на 12 сигнала, свързани с пречистване на пътни платна. През деня ще бъдат почистени паднали клони в парковете и градините.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР