КЛИВЛАНД (АП) — Кливланд Браунс запълниха едно от вакантните места

...
КЛИВЛАНД (АП) — Кливланд Браунс запълниха едно от вакантните места
Коментари Харесай

Браунс наема бивш бек от НФЛ Дюс Стейли за треньор на бягащите бекове на отбора, казва източник на AP

КЛИВЛАНД (АП) — Кливланд Браунс запълниха едно от вакантните места в своя треньорски щаб, до момента в който се подготвяха за допустимо огромно овакантяване.

Треньорът Кевин Стефански нае Дуче Стейли, 10-годишен деец от НФЛ, за собствен нов треньор на бекове, сподели човек, осведомен с допълнението, пред Асошиейтед прес в сряда. Стейли беше уволнен в Каролина предишния сезон.

Стейли, който също интервюира с Ню Йорк Джетс, ще размени неотдавна уволнения Стъмп Мичъл, сподели индивидът, който приказва с АП при изискване за анонимност, защото Браунс са без да разяснява никакви треньорски ходове, до момента в който Стефански не попълни щаба си.

Мичъл беше уволнен с оставаща година от контракта си предходната седмица, дружно с офанзивния координатор Алекс Ван Пелт и треньора на тайт ендовете T.C. Маккартни единствено дни откакто Браунс бяха победени с 45-14 от Хюстън Тексас в плейофите на AFC.

48-годишният Стейли ще поеме група от бягащи бекове с някои въпросителни. Очаква се някогашният професионален състезател на боулинг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР