Клипът на Григор Димитров и Ализе Лим в мощния звяр

...
Клипът на Григор Димитров и Ализе Лим в мощния звяр
Коментари Харесай

Всички говорят за клипа на Григор Димитров с Ализе Лим ВИДЕО

Клипът на Григор Димитров и Ализе Лим в мощния звяр Lamborghini след празненство в Монако не стопира за обикаля обществените мрежи и да вълнува почитателите.

" Григор Димитров играе фантастично през последните няколко месеца. А наподобява е в сърцето на нова хубавица ", пишат в Сърбия.

" Всеизвестно е, че българинът е един от най-големите прелъстители в ATP тура и че към този момент е бил с Никол Шерцингер и Мария Шарапова, имаше връзка с красивата румънка Мадалина Геня, а в този момент май е с някогашната тенисистка Ализ Лим!

Двамата бяха засечени в Монте Карло да се забавляват. На видеото, оповестено в обществените мрежи, се вижда, че Димитров качва хубавицата в своето Ламборджини.

Grigor Dimitrov and Alize Lim spotted together after party night in Monaco ✨️
— Krasimir???????????????????? (@lobdowntheline)

Лим е някогашна френска тенисистка, която ще отпразнува 34-ия си рожден ден през юли и която през последните три години имаше връзка с известния баскетболист Тони Паркър. Двамата се разделиха преди няколко седмици, разгласи Паркър, който през днешния ден е притежател на баскетболния отбор АСВЕЛ.

Що се отнася до Ализе, тя от известно време работи за Eurosport, тъй че неотдавна притегли вниманието, когато смъкна сакото на Новак Джокович.

Не знаем дали Джокович към този момент е знаел, че Лим и Димитров са дружно, което няма да е изненада, тъй като сърбинът е в положителни връзки с сътрудника си и който назовава " брат ", напомнят още комшиите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР