Клип с демонстративно премахване на скоби от автомобил във Враца

...
Клип с демонстративно премахване на скоби от автомобил във Враца
Коментари Харесай

Мъж отряза с шлайф скоба на колата си (ВИДЕО)

Клип с демонстративно унищожаване на скоби от автомобил във Враца обиколи обществените мрежи. На него се вижда по какъв начин мъж с преносим флекс реже поставената му скоба за неплатено паркиране в синята зона на града. Докато реже, водачът яростно обижда служителите на „ Паркинги и гаражи “. А отрязаната скоба по-късно прибира в багажника си „ като сувенир “. Постъпката му провокира вълна от разнопосочни мнения.

„ За случая бях известен директно от чиновниците на синята зона и екипа, поставящ заключващите устройства. Веднага подадох сигнал в дежурната част на районно управление (на МВР) на МВР– Враца. Нашите чиновници ме уведомиха, че лице е отрязало скобата, поставило я е в багажника си и е напуснало мястото. С подаване на сигнала в полицията лицето беше бързо открито и арестувано ”, каза в ефира на „ Здравей, България ” Цветомир Илиев от Общинското дружество „ Паркинги и гаражи ”.

По думите му сходни обстановки са всекидневие. „ Постоянно има недоволни жители. Нашите чиновници, огромна част от които са дами, по метода на убеждението, съумяват да се оправят в сложните обстановки. В съответния случай дамата, която е била на промяна, е била надалеч, само че е чула шума от рязане на метала. Предупредила е навреме сътрудниците си от екипа, с цел да стартира търсене на автомобила ”, уточни той.

Повече гледайте във видеото > > > ТУК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР