Клинт Истууд си е жива легенда и за това няма

...
Клинт Истууд си е жива легенда и за това няма
Коментари Харесай

Клинт Истууд няма да ходи никъде

Клинт Истууд си е жива легенда и за това няма две отзиви по въпроса. Още по-хубавото за всички почитатели на киното е, че Истууд няма желание да се пенсионира.
 „ Трафикантът “, Клинт Истууд, Брадли Купър и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Трафикантът “

Клинт Истууд се трансформира в най-възрастния наркотрафикант в историята

Последно го гледахме в " Трафикантът " (2018 г.), където с изключение на в основната роля, влезе и в тази на режисьор. Според Deadline Hollywood, 90-годишният Истууд, е възнамерявал още веднъж да се нагърби с двойната задача да застане пред и зад камерата.

Актьорът би трябвало да режисира и влезе в основната роля в приключенската драма Cry Macho , която пък ще бъде продуцирана от Warner Bros.
 Снимка 480913

Филмът е основан на романа на Н. Ричард Наш от 1975 година и наблюдава опитите на един изпаднал в недружелюбност треньор на коне да проработи 50 000 $, които са му жизненоважни.

За задачата обаче би трябвало да отвлече момче от Мексико и да го прекара през границата, с цел да го достави на татко му, който се намира в Тексас. Все още не се знае по кое време ще стартират фотосите, само че сме сигурни, че ще го забележим по-скоро от предстоящото, тъй като Клинт Истууд е прочут с това, че снима филмите си извънредно бързо.
 Клинт Истууд, продуктите с канабис и милионите обезщетение, което желае артистът
Какво общо има Клинт Истууд с продуктите с канабис

Няколко каузи и милиони обезщетение, което желае артистът

За кино акомодация на Cry Macho се заприказва още през 2011 година, когато на Филмовия фестивал в Кан New York Times оповестиха, че Арнолд Шварценегер ще влезе в основната роля, а Брад Фурман ще режисира, написа Variety.

Тази концепция обаче по този начин и не беше осъществена, само че виждаме, че Warner Bros. не са се отказали от нея. И считаме, че Клинт Истууд е точният човек, който да я реализира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР