Клиниката по хематология към университетската болница Д-р Георги Странски“ в

...
Клиниката по хематология към университетската болница Д-р Георги Странски“ в
Коментари Харесай

Дезинфектират клиниката по хематология в университетската болница в Плевен

Клиниката по хематология към университетската болница „ Д-р Георги Странски “ в Плевен е краткотрайно затворена. Причината е стерилизация поради случаи на инфектирани с пациенти и медицински личен състав.
В момента нуждаещите се от лекуване заболели с Covid са настанени във вътрешните отделения на другите клиники. Всички са под лекарско наблюдаване и се ползват нужните лечения за лекуване.
 Масиран инфаркт е умъртвил мъжа от Плевен с отказана хоспитализация и подозрения за COVID-19 Масиран инфаркт е умъртвил мъжа от Плевен с отказана хоспитализация и подозрения за COVID-19
Масиран инфаркт е повода за гибелта на 76-годишния мъж от Плевен, за който околните му настояват, че е върнат от Университетската болн...
„ Клиниката по хематология сега тече усилена стерилизация, и сега, в който бъдат дезинфекцирани и към този момент дават отговор на всички условия болните ще бъдат върнати там, преместени, защото в последните дни доста се оказаха с Covid-19 от тая клиника, в това число и личен състав “, сподели за БНР Момчил Цветков, представител на болничното заведение.
Оказа се, че има и дефицит на лаборанти за фургона пред лечебницата.
„ Фургонът продължава да работи, само че сме пратили писма до ДКЦ-тата в Плевен с молба за помощ да ни дават лаборанти, които да могат да работят на фургона, с цел да работи той качествено и по през целия ден. Той работи, само че ние колкото да устояваме, защото лаборантите ни след няколко дни усилена работа демонстрираха позитивни проби за Covid “, сподели още Момчил Цветков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР