Клиентите на Yettel вече могат да се потопят в света

...
Клиентите на Yettel вече могат да се потопят в света
Коментари Харесай

Библиотеката на Storytel влиза в дигиталното съдържание на Yettel

Клиентите на Yettel към този момент могат да се потопят в света на аудиокнигите с голямата библиотека на Storytel. Една от най-големите стрийминг услуги за аудиокниги и е-книги с абонамент в света влиза в каталога с цифрово наличие на телекома със специфични условия за интервал до 6 месеца за актуалните и нови клиенти на оператора. Потребителите задействат Storytel напълно цифрово с няколко клика в мобилното приложение Yettel, стопират абонамента когато и да е без да дължат наказателна клауза и слушат обичаното наличие на всички места и даже офлайн.

„ Развълнувани сме да работим със Storytel, с цел да предоставим аудиоистории на международно равнище на нашите консуматори в България. В Yettel постоянно търсим способи да улесним цифровия живот на клиентите ни и това партньорството е съвършен образец. Със Storytel нашите консуматори към този момент могат да се любуват на обичаните си аудиоистории в придвижване, без значение дали пътуват за работа, упражняват или си почиват вкъщи – идеалният метод да се забавляват и осведомят, без значение къде са “, сподели Богдан Узелац, основен търговски шеф на Yettel България.

„ Щастливи сме да обявим партньорството си с Yettel България, което е следващият стратегически ход за нас за малко време в един от главните пазари за Storytel. Заедно ще създадем огромна стойност за нашите клиенти в един значим и динамичен пазар, какъвто е българският, и съглашения като това са от все по-голямо стратегическо значение за Storytel ”, съобщи Йоханес Ларчер, основен изпълнителен шеф на Storytel.

За да предложи добавена стойност за повече консуматори, Yettel включва Storytel в портфолиото си със специфични условия както за новите и преподписващи частни клиенти, по този начин и за актуалните, които не трансформират договорните си условия. Така потребителите, които сключат нов контракт за мобилни услуги до края  на годината, могат да задействат Storytel с включен в абонаментния проект 6 месеца интервал без в допълнение възнаграждение. Услугата се предлага и на актуалните Total Unlimited клиенти, които могат да я тестват за 3 месеца без в допълнение възнаграждение, а всички останали клиенти получават 14-дневен експериментален интервал. Цената на услугата след приключване на всеки от посочените интервал е 12.99 лева./месец с Данък добавена стойност.

„ Абонаментът за Storytel дава на потребителите една несравнима опция да откриват ново завладяващо наличие и обичани създатели. Сигурни сме, че клиентите на Yettel ще бъдат същински удовлетворени да изследват нашата селекция от стотици хиляди часове аудиоистории във всички известни жанрове от фантастика, трилъри, романтика и престъпна литература до заглавия за самоусъвършенстване и истории за деца и младежи “, сподели Лиза Василева, управител на Storytel за България.

За да се гмурнат в света на аудиокнигите, потребителите на Yettel би трябвало единствено да влязат в мобилното приложение на телекома и да задействат Storytel като спомагателен пакет.      С него те ще получат достъп до над 500 000 заглавия, в това число богат азбучник от над 5000 творби на български език. Любителите на литературата слушат безкрайно даже в придвижване известни и най-продавани създатели у нас и в международен мащаб като Георги Господинов, Джоан Роулинг, Джордан Питърсън, Мария Касимова-Моасе, Джон Стайнбек, Марк Менсън. Потребителите могат да резервират и слушат наличие и в офлайн режим и получават рекомендации за наличие съгласно заглавията, които избират.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР