Клиентите на Wells Fargo съобщават за липсващи депозити в банковите им сметки

...
Клиентите на Wells Fargo се обърнаха към социалните медии тази
Коментари Харесай

Клиентите на Wells Fargo се обърнаха към социалните медии тази седмица, за да изразят тревогата си относно направените от тях директни депозити, които не се показват в банковите им сметки.

< p>Множество клиенти се свързаха с Wells Fargo в четвъртък чрез X, бивш Twitter, за да ги информират за проблема, както и да изразят разочарованието си. Някои настояваха, че ще сменят банката.

„Вземам чека си, спестяванията си и IRA от Wells Fargo Advisors“, каза един клиент в туит. „По-безопасно погребване в задния ми двор!“ Същия ден повече от 100 доклада бяха изпратени до Downdetector за наблюдение на състоянието на уебсайта, повече от половината от които включваха мобилни депозити.

показват данни от инструмента за анализ на хаштагове Tweet Binder.

Един потребител изрази разочарование, че трябва да отсъства от работа, за да плати лично наема си, след като се бори да депозира парите в три различни клона на Wells Fargo.

p>

„Искам [Wells Fargo] да ми плати за времето, което сега трябва да изляза за работа утре, за да депозирам това лично“, туитна потребителят.

Друг клиент се оплака, че нямаше да могат изобщо да плащат наема си, защото парите им изчезнаха.

„Нямам достатъчно подкрепа, за да загубят депозит от $2K, когато се дължи наемът“, каза потребителят в туит. „Как една банка остава в бизнеса по този начин?“

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР