Клиентите на Исубус вече могат да разчитат на две нови

...
Клиентите на Исубус вече могат да разчитат на две нови
Коментари Харесай

„Исубус“ стартира две нови услуги за бъдещите собственици на автобуси Isuzu

Клиентите на " Исубус " към този момент могат да разчитат на две нови услуги - " Замяна " и " Обратно изкупуване ", които ще се оферират от централния офис на компанията в София и ще имат за цел да подкрепят бизнесите от транспортния и туристическия бранш в обновяването на наличния им автопарк.

Чрез услугата „ Замяна “, когато клиентът е поръчал нов Isuzu, компанията ще изкупи при предпочитание наличния му рейс без значение от марката му, стига той да е от клас 2 или 3, пробегът му да не надвишава 500 000 км, а възрастта му да е до 10 години. Оценката му ще бъде направена от самостоятелен, профилиран сътрудник – немското сдружение „ Декра “. Извършването й ще бъде заплащано от клиента, като при положение на договорка, ще бъде приспаднато от цената на новия рейс. Така услугата „ Замяна “ ще спести време и неудобства на клиента от стартирането на разгласи, организирането на огледи и воденето на договаряния за търсене на покупател на остарялото му транспортно средство. Същевременно то ще е налично за прилагане до идването на новото, като, в случай че е належащо, директно преди предаването му ще бъде осъществена повторна оценка.

С предлагането си „ Обратно изкупуване “ вносителят на Isuzu ще подсигурява остатъчната стойност на новозакупения от клиента рейс (клас 2 или 3), като го придобие назад след приключване на лизинговия му контракт, в случай че са спазени заложените в контракта условия, като обслужване единствено в оторизираните сервизи на „ Исубус “, ненадвишен пробег и други Така компаниите ще могат да разполагат още веднъж с транспортни средства Isuzu, които са в самото начало на виталния си цикъл и да реализират оптималната успеваемост в работата си, елиминирайки спиранията заради непредвидени престои на рейсовете, като в допълнение ще употребяват и по-ниска месечна вноска за лизинг.

„ Вярваме, че услугите ни „ Замяна “ и „ Обратно изкупуване “ ще донесат доста облекчение за клиентите ни и ще открият нови благоприятни условия за възобновяване на автопарка им при положителни условия " – разяснява Николай Живков, бранд шеф в „ Исубус “. – " Към това разполагаме със мощното портфолио от модели на производител, който от близо 40 години е измежду основните участници на пазара за индустриални транспортни средства, тъй че сме уверени, че можем да предложим висококонкурентни и надеждни рейсове, които да са главният инструмент за просперитета на редица бизнеси. “

За „ Исубус “
„ Исубус “ ООД е част от групата „ София Франс Ауто “ и е формалният представител за България на товарните коли и рейсове Isuzu, създавани от Anadolu Isuzu, Турция. Освен с предлагането на нови транспортни средства, сдружението е ангажирано и с гаранционното им и извънгаранционно обслужване, като сервизната мрежа обгръща 9 центъра из страната.

За DEKRA:
Основана през 1925 година в Берлин, през днешния ден DEKRA е една от водещите международни експертни организации за сигурност на пътя, по време на работа и вкъщи. В компанията работят към 37 000 души в над 50 страни на пет континента. Нейните квалифицирани и самостоятелни експерти дават услуги, свързани с експертни оценки на пътни транспортни средства, промишлени и строителни инспекции, съвещания за сигурност, тестване и узаконяване на артикули и системи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР