Клиентите на Електрохолд Продажби вече могат да подават заявления за

...
Клиентите на Електрохолд Продажби вече могат да подават заявления за
Коментари Харесай

Доставчикът на ток в Западна България предлага изграждане на фотоволтаици за лични нужди

Клиентите на Електрохолд Продажби към този момент могат да подават заявки за създаване на фотоволтаична система за лично ползване в комерсиалните центрове на компанията в Западна България. Услугата е „ до ключ “ и включва планиране, създаване, монтаж, въвеждане в употреба и гаранционно обслужване. 

Тя е подобаваща за дребни компании и битови клиенти на Електрохолд Продажби, които имат интерес към инсталиране на покривна фотоволтаична система. Изграждането ще става по самостоятелен план след осъществяване на професионален оглед и оценка от специалисти на компанията. Проектите са в три разновидността – с 5 kW, 10 kW и 15 kW конфигурирана мощ, а цените стартират от 14 990 лв.. 

Новата услуга има редица изгоди за потребителите. Проектите се извършват с най-малък ангажимент от страна на клиентите, като Електрохолд Продажби обработва всички документи и извършва административните действия. Инсталациите имат цялостно гаранционно обслужване, направени са от качествени панели и понижават разноските за електрическа енергия. Няма скрити такси за потребителите. Финансирането може да се реализира със лични средства или с заем. Собственикът на инсталацията може да кандидатства за финансиране по Плана за възобновяване и резистентност на Европейския съюз.

„ Възобновяемите източници на електрическа енергия играят все по-важна роля в всекидневието на хората. С нашия опит и професионализъм желаеме да сме потребни на клиентите, които желаят да понижат своите разноски за електрическа енергия и да подобрят качеството си на живот в бъдеще, “ сподели Видьо Терзиев, изпълнителен шеф на Електрохолд Продажби.

Новата услуга на Електрохолд Продажби е в сходство с задачата на компанията да вкарва нововъведения, които покачват енергийната успеваемост и са неразделна част от тактиката за понижаване на въглеродния отпечатък от клиентите на сдружението. 

Повече информация за услугата може да бъде открита на уеб страницата на компанията в секция Кампании.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР