Клиентите на Asda останаха разочаровани, след като разбраха, че не

...
Клиентите на Asda останаха разочаровани, след като разбраха, че не
Коментари Харесай

Купувачите на Asda бесни, след като бяха блокирани да използват схема за лоялност в смесени магазини

Клиентите на Asda останаха разочаровани, откакто схванаха, че не могат да употребяват схемата за преданост Rewards на супермаркета в нито един от новите му магазини Express.

Това значи, че те не могат да вземат пари от магазина си с ваучери или да събират точки за преданост. Веригата супермаркети стартира да отваря стотици нови магазини Asda Express в цялата страна предишния ноември. Планира да преобразува 470 обекта, добити от Co-op и EG Group, в магазини Asda Express преди края на март. Купувачите обаче са разочаровани, защото не могат да употребяват своите сметки в Asda Rewards в магазините.

Asda Rewards е основана на приложение скица за преданост, която разрешава на клиентите да натрупат парични награди във вашия дигитален „ кешпот “, когато купуват артикули. За да получите точките, сканирате приложението на касата или можете да го свържете с вашия онлайн акаунт в Asda. Клиентите ще виждат по какъв начин парите им се натрупват в приложението, до момента в който пазарят, и могат да осребрят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР