Клиенти на Фантастико обвиниха веригата за хранителни стоки в сериозна

...
Клиенти на Фантастико обвиниха веригата за хранителни стоки в сериозна
Коментари Харесай

Цена в магазин шашна столичани, заподозряха шашма СНИМКА

Клиенти на " Фантастико " упрекнаха веригата за хранителни артикули в сериозна шашма. По думите им, схемата е взаимствана от техен съперник.

Потребителите останали шашнати от цената на салатата айсберг във " Фантастико ". По думите им търговецът постанова забележителна надценка. Ето и какво тъкмо написа " Кристиан Венциславов Ралчев във Фейсбук:

" Салата Айсберг във " Фантаснико ",  струваща 50 ст. на едро, ни я продават на 5 лв. и по тактика на билла махат зелената салата, която е левче. Честито, зарязах си количката и ходя на пазара. "

Думите си Ралчев поддържа и със снимков материал, на който се вижда изписана цена на айсберга във веригата от 4,69 лева за брой.



В мненията под обявата хората признават, че към този момент постоянно вървят за артикули за салата по пазарите, написа " Блиц ". Особено усещане прави и мнение на консуматор, който твърди, че е някогашен чиновник на веригата. Ето какво споделя той:

" Като някогашен чиновник на " Фантастико " желая да ви кажа, че там не би трябвало да да влиза нито един клиент, тъй като изискванията им в склада където съхраняват стоката са повече от потресаващи, " написа той.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР