Клей Томпсън постави летвата за Голдън Стейт доста високо. Уориърс

...
Клей Томпсън постави летвата за Голдън Стейт доста високо. Уориърс
Коментари Харесай

Томпсън иска Уориърс да са като Чикаго на Джордан

Клей Томпсън сложи летвата за Голдън Стейт много високо. Уориърс ще преследват третата си купа в НБА за последните четири години, а гардът се надява, че той и съотборниците му могат да се трансфорат в модерната версия на великата династия на Майкъл Джордан и Чикаго Булс от 90-те години на XX век.

“Шест трофеи за осем години, нали по този начин? Значи сме свършили една трета от работата си. Мисля, че сме близо, въпреки да имаме да извървим дълъг път. Вниманието на почитателите, цялата шумотевица, несъмнено е нещо, което и Булс имаха през 90-те години”, сподели Томпсън.

Klay Thompson is confident in the Dubs. pic.twitter.com/1EFRGjdde2
— SportsCenter (@SportsCenter) October 7, 2017
“Всеки път, когато Чикаго гостуваше, това бе мачът на годината. Сега нещо такова се случва, когато Уориърс гостуват. Не го одобряваме за даденост, тъй като това е готина позиция. Рядко играем мачове, за които билетите не са разпродадени. Това е особено. Все още не сме на равнището на оня тим на Булс, само че се стремим в тъкмо тази посока. Искаме да сме династия, която ще остане в съзнанието на почитателите на НБА завинаги”, добави още стрелецът, който е родом от Лос Анджелис, а татко му Майкъл Томпсън е избор №1 в Драфта през 1978 година и има две трофеи с Лейкърс през 1987 и 1988 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР